Info

Generelle oplysninger:

Vedr. Corona nedlukning :

Klinikken er desværre fortsat lukket i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens anbefalinger for at bremse spredningen af covid19 og de nye mutationer af virus – foreløbig frem til 5. april 2021. Bookede tider vil derfor blive aflyst indenfor denne periode.

Du er velkommen til at booke nye tider, dog med forbehold for yderligere aflysning, hvis sundhedsmyndighederne anbefaler at forlænge perioden.

Jeg håber at vi alle kommer igennem denne svære tid med både helbred og humør i behold, og jeg glæder mig til at se jer igen !

Bedste hilsner Marianne Sommer

> Klippekort

3, 5 – og 10 – turs klippekort betales forud ved første behandling – disse kort kan bruges af flere personer, så du kan dele dit kort med f.eks din kæreste, ven, familie, kollega eller nabo. Det er dog vigtigt, vi på forhånd er informeret om, hvem du deler dit kort med, så der ikke opstår misforståelser.

Der er som udgangspunkt 3 års udløbsdato for dit klippekort.

Der kan udstedes gavekort fra dit 3, 5- og 10- turs klippekort.

> Betaling

Betaling via MobilePay/Dankort/Mastercard/Visa Electron eller kontant afregning på klinikken – evt. bankoverførsel reg. 0570 kontonr. 000 179 1699 efter aftale eller du kan betale direkte via hjemmesiden med Dankort, når du booker din tid.

> Afbud

Afbud bedes meddelt i så god tid som muligt via online-booking – der er som udgangspunkt ingen deadline for afbooking – eller via tlf./tlf.svarer/sms på 50529758 eller mail massage@mariannesommer.dk.

Udeblivelse fra en booket aftale afregnes til den pris, som behandlingen koster enten enkeltbehandling eller et klip på kortet.