Info

Generelle oplysninger:

ÅBENT IGEN !

Klinikken er åben igen – dejligt !

Du er velkommen til at booke tider,  hvis du har en profil i forvejen – pga. stor travlhed efter genåbningen, kan jeg desværre ikke tage nye klienter ind pt. – jeg beklager !

Husk en dokumentation på at du er testet fri for Corona – testen må ikke være ældre end max. 72 timer / eller at du har gyldigt Coronapas.

Jeg håber at vi alle kommer igennem denne svære tid med både helbred og humør i behold, og jeg glæder mig til at se jer igen !

Bedste hilsner Marianne Sommer

> Klippekort

3, 5 – og 10 – turs klippekort betales forud ved første behandling – disse kort kan bruges af flere personer, så du kan dele dit kort med f.eks din kæreste, ven, familie, kollega eller nabo. Det er dog vigtigt, vi på forhånd er informeret om, hvem du deler dit kort med, så der ikke opstår misforståelser.

Der er som udgangspunkt 3 års udløbsdato for dit klippekort.

Der kan udstedes gavekort fra dit 3, 5- og 10- turs klippekort.

> Betaling

Betaling via MobilePay/Dankort/Mastercard/Visa Electron eller kontant afregning på klinikken – evt. bankoverførsel reg. 0570 kontonr. 000 179 1699 efter aftale eller du kan betale direkte via hjemmesiden med Dankort, når du booker din tid.

> Afbud

Afbud bedes meddelt i så god tid som muligt via online-booking – der er som udgangspunkt ingen deadline for afbooking – eller via tlf./tlf.svarer/sms på 50529758 eller mail massage@mariannesommer.dk.

Udeblivelse fra en booket aftale afregnes til den pris, som behandlingen koster enten enkeltbehandling eller et klip på kortet.