Massage

Massage:

Spændinger i musklerne gør dig stiv og usmidig og er oftest forbundet med smerter eller irriterende træthedsfornemmelse. Massagen løsner og lindrer disse symptomer og afhjælper udstrålende smerter i arme og ben, som f.eks. ischiiasproblemer og sovende, snurrende fingre og spændingshovedpiner.

Fysiurgisk massage
Betyder almindelig dybdegående muskelmassage som giver dig øget blodgennemstrømning i kroppen og skaber derved hurtigere og bedre udskillelse af affaldsstoffer. Netop ophobning af væske og affaldsstoffer kendetegnes ofte som “appelsinhud”.Den fysiurgiske massage anvendes til et bredt område af problemer – som f.eks. “kontornakke og musearm”, knæ, der er irriterede og en ryg, som føles låst.

Sports-/Idrætsmassage
Her arbejdes dybere ned i muskelvævet, som ofte har skader som følge af overbelastning. Du vil have stor glæde af massage enten du er motionist eller dyrker sport på højere niveau. Når du vil have kroppen til at præstere indenfor forskellige aktiviteter, som f.eks. løb, cykling og styrketræning, giver massage dig større udholdenhed, mere energi, optimerer din præstationsevne og du skaber bedre resultater. Sportsmassagen suppleres ofte med god udstrækning.

Restitutionstiden forkortes væsentligt, når du bruger massage jævnligt – prøv benmassage umiddelbart  før og lige efter f.eks. et løb – din krop kan hurtigere komme på banen igen og din form forbedres mærkbart.

Styrketræning, især når du træner med høj vægtbelastning, skaber øget syreopholdning i musklerne, og de vil derfor tit føles tunge og alt for trætte til et ellers fornuftigt træningsprogram. Prøv massage på bryst, skuldre/arme og mærk forskellen.

Allerede efter en eller få behandlinger, oplever du et betydeligt øget velvære, bedre bevægelighed og mere energi. Massage kan med stor fordel supplere langt de fleste andre behandlingsformer, som f.eks. akupunktur, kiropraktik og fysioterapi.